CONFORT I ASSISTÈNCIA
PERSONALITZADA

Veure vídeo

A Cugat Natura Apartaments, un complex d'apartaments amb serveis per a persones de més de 65 anys, situat en un entorn envoltat de naturalesa, al costat del Club de Golf de Sant Cugat i a 5 minuts caminant del centre de Sant Cugat i dels FGC, oferim un veritable confort i tranquil·litat a les persones que viuen en el complex.

Disposem de 32 apartaments amb serveis inclosos en la quota mensual, de 55 o 45m2, d'ús doble o individual, amb terrassa o jardí i adaptables a les necessitats de cada persona.

Tots els apartaments estan pensats per a un futur. Disposen de televisió, cuina equipada, bany adaptat, Wi-Fi, servei d'atenció 24h en cas d'emergència i dispositius d'urgències en totes les estades. Totes les habitacions són adaptades i amb llum natural.

Oferim amplis espais d'oci, on trobarà una gran oferta de serveis que donaran resposta a totes les seves necessitats i li permetran gaudir d'activitats lúdiques i serveis assistencials.

Carrer Chopin 5
08173 Sant Cugat del Vallès
T 935 917 100

LA NOSTRA ÀNIMA

 • Aquesta feina m'aporta energia i positivisme

  Carmen

  Cambrera de pis

 • Gràcies a aquesta feina tinc la possibilitat de sentir-me actiu i proper a la gent gran

  Carles

  Fisioterapeuta

 • Gaudeixo de la meva feina per la estabilitat i proximitat a la gent gran

  Elisabeth

  Cambrera de pis

 • És un plaer estar al capdavant d’un espai dissenyat per fer la vida més còmoda a les nostres persones grans

  Helena

  Directora

 • La meva feina m'aporta distracció y satisfacció, ja que dono suport a gent gran

  Maria Valls

  Cambrera de pis

AJUDES I FINANÇAMENT

T'ajudem a finançar la plaça residencial a través d'un servei innovador que et permet mantenir en tot moment la propietat de la vivenda.

L'acord firmat amb l'empresa Pensium garanteix un finançament amb condicions molt avantatjoses a través de la cessió temporal de la vivenda per a la seva explotació en lloguer.

Aquesta pàgina utilitza cookies per analitzar de forma anònima i estadística l’ús que fas del web, millorar els continguts i la teva experiència de navegació. Accedeix a la Política de cookies.